Maj ‘68

/Daniel Cohn-Bendit/ Intervistë nga Jean-Paul Sartre 1968 ishte vit i trazirave dhe protestave globale. Dëshira për ndryshime shoqërore dhe kundërshtimi ndaj

Lexo artikullin